Szolgáltatások

Afis szolgálat

AFIS Szolgálatunk gondoskodik arról, hogy folyamatosan frissített meteorológiai adatokat, fel- és leszálláshoz szakszerű forgalmi és repülőtéri tájékoztatást kapjon.

torony_belso

Műszaki ügyelet

A Repülőtéren nyitvatartási időben műszaki ügyelet működik, melynek feladata az induló repülőgépek segítése, vagy érkező repülőgépek fogadása az állóhelyen és hangárakban történő mozgatása, üzemanyag kiszolgálás.

torony

Bérlés tároláshoz

A Repülőtéren lehetséges repülőgépek  tárolása a szabadban – a kijelölt nyűgöző helyeken. A hangártárolási lehetőség korlátozott. Ezzel kapcsolatban érdemes előre érdeklődni a repülőtér műszaki szolgálatánál. Bérelhetők továbbá iroda és raktár céljára helyiségeket, illetve a szabad területeken egyéb eszközök tárolására. Érdeklődés esetén szintén a műszaki szolgálat tud felvilágosítást adni.

hangar_1

Rendezvényszervezés

Családi, baráti eseményeknek is sűrűn ad helyt a repülőtér. Nagy szabad területei miatt kiváló lehetőség nyílik vállalkozások számára családi nap, céges rendezvények megszervezéséhez. A nyári szezon telítettsége miatt érdemes mielőbb egyeztetni a repülőtér elérhetőségein.

csaladinap

Büfé

A Repülőtéren egész évben BÜFÉ szolgáltatás üzemel a nyitvatartási időben. Családias hangulatban kellemes időtöltést biztosít a repülőtér frekventált helyén ahonnan jól figyelemmel kísérhető a repülőgépek mozgása.

Portaszolgálat

A Repülőtér bejáratánál állandó biztonsági és egyben portaszolgálat működik. A nyitvatartási időben a látogatók gyors beléptetés után tudnak a területre gyalogosan bejutni. Nyitvatartási időn túl látogatók, csak kísérettel tartózkodhatnak a repülőtér területén.

porta

 

Galéria

 • Ajándéktárgyak

  Szeged-repülőtér
  Póló, 100 éves Póló, 100 éves a Szegedi Repülőtér
  Tovább
 • Ajándéktárgyak

  Szeged-repülőtér
  Póló logóval Póló, a Szegedi Repülőtér logójával
  Tovább
 • Ajándéktárgyak

  Szeged-repülőtér
  100 év a Tisza fölött Pusztai János – Dr. Ványai László 100 év a Tisza fölött 336…
  Tovább

Közlekedés

Parkolás

Kapcsolat

Pilot info